‘West Ham, Chelsea of Leverkusen nieuwe club van PSV’er’

Het ziet ernaar uit dat Santiago Arias aan het eind van het seizoen gaat vertrekken bij PSV. West Ham, Chelsea of Bayer Leverkusen zijn het meest concreet voor de back.

De 25-jarige Colombiaanse verdediger liet onlangs doorschemeren dat hij graag een stap wil maken. Wat dat betreft heeft Arias drie opties, zo weet het Italiaanse medium Calciomercato te vertellen. West Ham United en Chelsea zouden reeds contact hebben opgenomen met zijn zaakwaarnemer, maar ook het Duitse Bayer Leverkusen is in de markt. West Ham en Leverkusen zien in hem een basisspeler, waar de Blues hem als wissel zouden willen gebruiken. Naar verluidt gaat de back in de aankomende weken een keuze maken uit deze drie clubs.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.