PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Jeremain Lens heeft bizar prijskaartje’

Mochten clubs willen proberen om Jeremain Lens over te nemen van Sunderland dan zal het met een grote zak geld moeten komen. Er hangt namelijk een prijskaartje om hem heen van vijftien miljoen euro. Dit seizoen speelt hij op huurbasis voor Fenerbahce.

Fenerbahçe wil Lens wel definitief overnemen en ook Besiktas hengelt naar zijn diensten, maar vijftien miljoen euro is deze clubs toch wat te gortig. Het zou dus ook zomaar eens zo kunnen zijn dat de vleugelspits zich binnenkort weer bij Sunderland moet melden, aangezien hij een contract tot medio 2019 heeft bij de Black Cats.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.