Arjen Robben speelt dinsdag niet tegen Italie

Arjen Robben kampt met een zware kater. Gisteren werd er kansloos met 2-0 verloren van het povere Bulgarije. Eigenlijk zou de steraanvaller terugkeren naar Bayern Munchen maar wil nu als aanvoerder blijven om het team te ondersteunen in het oefenduel tegen Italie van aankomende dinsdag.

Dat is in ieder geval wat commentator Jeroen Grueter meldt via zijn Twitter-account. Naar verluidt vindt Robben niet dat hij het zinkende schip van het Nederlands elftal nu kan verlaten. Zeker niet omdat de vleugelspits natuurlijk de leider en captain is van het dolende elftal. Speeltijd tegen Italië hoeven we hoogstwaarschijnlijk niet te verwachten, maar Robben keert dus niet, zoals afgesproken, terug naar Beieren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.