PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Memphis Depay veegt de vloer aan met Voetbal Inside’

Memphis Depay meldde zich deze week in Noordwijk zonder de pers daar te woord te staan. Dit kwam hem op grote kritiek te staan, ook de heren van Voetbal Inside hadden kritiek op het gedrag van de vleugelaanvaller. In een gesprek met de Telegraaf laat Depay zich eens uit over deze situatie.

“Jullie laten mij soms echt lachen, man. Kijk, mij raakt het niet. Maar het is niet fair. Ik wil dit even zeggen, anders komt het niet ter sprake. Maandag was ik opeens weer arrogant. Terwijl Quincy Promes, een van mijn beste vrienden, achter mij aanliep en ook niets zei. Zoals wel meer spelers. We lachen er maar om. Ik heb het weer gedaan. Het is toch niet verplicht? Bij officiële media-momenten, zoals nu, doe ik toch rustig mijn verhaal. Ik hoorde zelfs dat de KNVB moest ingrijpen. Dan denk ik bij mezelf: kom op jongens.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.