PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘FC Barcelona denkt aan Phillip Cocu als nieuwe hoofdtrainer’

Phillip Cocu staat op het lijstje van FC Barcelona om daar de nieuwe hoofdtrainer te worden. Dit weet de Telegraaf te melden. Hij moet daar de opvolger worden van Luis Enrique die er aan het eind van het seizoen me ophoud.

Op de shortlist voor trainers zou de PSV-coach niet als de grootste kandidaat worden gezien. Die rol is volgens de krant weggelegd voor Ronald Koeman, die echter op dit moment zijn project bij Everton niet zou willen verlaten. Koeman is bezig aan zijn eerste van drie contractjaren in Liverpool, en zou volgend seizoen eerst willen presteren met zijn zelf opgebouwde selectie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.