PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Kevin Strootman kan overstap maken naar Europese topclub’

Kevin Strootman mag zich in de belangstelling heugen van het kapitaalkrachtige Inter Milan. Ook Manchester United heeft zich in strijd gemengd om de middenvelder van AS Roma binnen te halen. Dit weet het medium Sky Italia te melden.

United was eerder al in de markt voor Strootman, maar dat was toen Louis van Gaal nog hoofdtrainer was en de middenvelder tobde met een gemene knieblessure. Op dat moment oordeelde United dat het niet zeker was dat Strootman weer op zijn oude niveau zou terugkeren en zag men af van de aankoop.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.