PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel en Ruud van Nistelrooy zeggen ‘nee’ tegen PSV’

PSV is opzoek naar een nieuwe verantwoordelijke voor het beloften elftal. Technisch Directeur Marcel Brands is hierbij uitgekomen bij Mark van Bommel en Ruud van Nistelrooy. Beide oud-spelers hebben bedankt voor deze functie.

In een gesprek met de Telegraaf zegt Brands: “We hebben gesproken met Mark van Bommel en Ruud van Nistelrooy, maar Jong PSV is voor beiden geen optie. Daarom vullen we die functie in met een externe kandidaat. Jong PSV lijkt me ook niet het beste elftal om mee te starten als beginnende trainer. Het zou gelijk betaald voetbal zijn zonder dat je ooit een eigen team onder je hoede hebt gehad.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.