PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Vierduizend voetbalshirts via Unisportstore

Het begon allemaal jaren geleden met slechts een kleine verzameling voetbalshirts van enkel de meest populaire clubs op aarde. Die collectie breidde zich echter snel uit. Meer dan 20 jaar na dato telt het assortiment van Unisportstore maar liefst meer dan 4000 verschillende voetbalshirts.

Uiteraard bevat de collectie net als vroeger nog steeds die van clubs als FC Barcelona, Manchester United en Arsenal, maar ook voor de minder bekende shirts kun je hier terecht. Van het thuisshirt van Qatar tot het uitshirt van de Deense club Silkeborg, je kunt het je zo gek niet bedenken of het is te koop. En ook het shirt van de huidige kampioen van Nederland is hier natuurlijk te verkrijgen.

Kijk voor voetbalshirts, voetbalschoenen en nog veel meer op www.unisportstore.nl.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.