PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV stuurt scouts naar Roemenie voor aanvaller’

PSV haalde niemand tijdens de laatste transferperiode. Toch hebben ze vorige week scouts laten afreizen naar Roemenie om de verrichtingen van Andrei Ivan te bekijken. Dit weet de Roemeense media en ProSports te melden. Ze zouden aanwezig zijn geweest tijdens het duel Universitatea Craiova – FC Voluntari.

Waar de Roemeen in de transferperiode al aan PSV werd gelinkt, wilde Universitatea Craiova hem toen absoluut niet laten gaan. De Eindhovenaren lijken opnieuw een poging te willen wagen om hem komende zomer alsnog naar Eindhoven te halen.

Naast PSV zijn ook Feyenoord en Club Brugge in hem geinteresseerd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.