‘PSV wilde 12 miljoen betalen voor Ajax-target Hirving Lozano’

PSV deed deze transferperiode geen aankopen. Het verloor wel twee vleugelspelers. Florian Jozefzoon vertrok naar Brentford en Luciano Narsingh naar Swansea City. De Telegraaf weet nu te melden dat PSV best tot twaalf miljoen euro wou gaan om Hirving Lozano naar Eindhoven te halen. Pikant detail, ook Ajax zat achter hem aan maar koos uiteindelijk voor David Neres.

“Het prijskaartje van de vleugelaanvaller van Pachuca was te hoog gegrepen voor PSV. Zijn club denkt bij de 21-jarige Lozano aan bedragen van vijftien tot twintig miljoen euro, al werd er een opening geboden om uiteindelijk op een bedrag in de orde van grootte van tien tot twaalf miljoen te komen. Maar ook voor die speciale prijs was het Mexicaanse toptalent totaal onhaalbaar voor PSV.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.