PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Depay had beter naar Van Persie moeten luisteren’

Memphis Depay verruilde deze week Manchester United voor het Franse Olympique Lyon. in 2015 werd de vleugelaanvaller binnengehaald als de nieuwe parel van The Mancunians en kreeg zelfs het befaamde rugnummer 7 op zijn shirt. Een succes werd het nooit. Oud-voetballer Ulrich van Gobbel stelt nu dat Depay beter had moeten luisteren naar Robin van Persie.

“Jonge spelers moeten heel goed luisteren omdat oude rotten alles al hebben ervaren en zich hebben bewezen”, vertelt hij in De Telegraaf. “Het incident tussen Memphis en Robin van Persie bij Oranje had nooit mogen plaatshebben. Als een oudere speler iets signaleert, moet het jonge talent luisteren.”

De voormalig verdediger gelooft heilig in de hiërarchie van de kleedkamer. “Robin moet in die periode iets gezien of aangevoeld hebben bij Memphis. Hij valt hem niet voor niks verbaal aan op de training. Begrijp me goed, ik heb niks tegen Memphis. Ik hoop dat hij de top haalt. Maar in de woorden van Robin zal een kern van waarheid hebben gezeten en daar had Memphis over moeten nadenken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.