PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arjen Robben sluit vertrek naar China niet uit’

Arjen Robben sluit niet uit dat zijn carriere in China afsluit. De geniale vleugelspeler staat op het punt zijn contract bij Bayern Munchen te verlegen, maar wat hij na dat contract gaat doen staat voor Robben nog niet vast.

“China, Amerika, Australië of Nederland, je moet niks uitsluiten”, blikt de 89-voudig international voorzichtig vooruit. “Ik ben hier in ieder geval nog een half jaar en daarna misschien nog één of twee jaar. Verder weet ik het nog niet”, zegt Robben tegen BILD. “Ik vind het nog steeds leuk om op het veld te staan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.