PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Premier League-club meldt zich bij PSV voor aanvaller’

Swansea City wil zich deze transferperiode gaan versterken met Luciano Narsingh. De aanvaller heeft een aflopend contract bij PSV en de Eindhovenaren kunnen nog verdienen als ze hem nu verkopen. De Engelse club wil hem voor een zacht prijsje gaan overnemen. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

De Eindhovenaren willen meewerken als er een goed bod op tafel komt. Narsingh ziet een nieuwe avontuur ook wel zitten. Swansea is momenteel de hekkensluiter van de Engelse Premier League. Mocht Narsingh naar de club uit Wales vertrekken, dan wordt hij teamgenoot van Nederlanders Leroy Fer en Mike van der Hoorn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.