PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mourinho: ‘Geen speeltijd voor Memphis omdat hij weg wil’

Memphis Depay lijkt deze transferperiode dan echt te vertrekken bij Manchester United. De vleugelaanvaller heeft dit ook laten weten aan United. Vorig seizoen werd hij door Louis van Gaal gehaald van PSV maar een succes werd het nooit.

Ook dit seizoen komt Memphis niet in de plannen voor van United. De nieuwe trainer José Mourinho kiest voor andere opties op zijn positie. Zelf zegt de Portugese oefenmeester er het volgende over:

“De afgelopen maanden heb ik ervoor gekozen om hem weinig te laten spelen, omdat ik informatie en het gevoel kreeg dat hij in januari zou willen vertrekken”, vertelde de trainer tijdens de persconferentie. “Dat beïnvloed zeker mijn beslissing.”

“Als ik weet dat een speler wil vertrekken dan geef ik andere spelers de mogelijkheid om zich te ontwikkelen. Dan geef ik spelers als Jesse Lingard, Henrikh Mkhitaryan en Anthony Martial de voorkeur, omdat ik weet dat zij zich voor honderd procent zullen inzetten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.