PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Manager sterspeler Ajax sprak met PSV’

Hakim Ziyech heeft zich in een korte tijd bij Ajax ontpopt tot een sleutelspeler. De middenvelder kwam dit seizoen voor een grote zak geld over van FC Twente. Ajax was niet de enige club die belangstelling in hem had. Zijn manager Mustapha Nakhli sprak namelijk ook met PSV, maar tot een vervolggesprek kwam dat niet.

“Mijn manager Mustapha en ik wilden dat PSV de officiële weg bewandelde en dat er duidelijke plannen waren. Dat was niet het geval. Het maakt me niet meer uit, ik zit nu goed bij Ajax. Ik speel nu bij de allerbeste club van Nederland. Ik had me geen betere stap kunnen wensen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.