PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Everton meldt zich bij PSV voor snelle aanvaller

Everton is geinteresseerd in Luciano Narsingh. Dit weet het medium The Sun te melden. In de zomer loopt het contract van de snelle buitenspeler af maar Ronald Koeman wil hem al in de winter naar ‘The Toffees’ halen.

Eerder werd ook Liverpool genoemd als de mogelijk nieuwe werkgever van Narsingh, die daar de tijdelijke vervanger van Sadio Mané moest worden. Hij gaat in januari namelijk naar de Afrika Cup. De kans dat de aanvaller, die eerder voor sc Heerenveen uitkwam, naar Everton verkast, lijkt echter inmiddels een stuk groter.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.