PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Eljero Elia: ‘Ik adviseerde Memphis om eerst een tussenstap te maken’

Memphis Depay komt er sinds zijn overstap naar Manchester United maar niet aan te pas. Eljero Elia is een goede vriend van voormalig aanvaller van PSV en kan zich niet altijd vinden in de kritiek die er op hem is.

De 28-voudig international van Oranje zegt dat hij Depay heeft geadviseerd om niet direct naar een topclub te gaan. “Ik vond dat Memphis eerst een tussenstop moest maken, eerst kiezen voor een club als Tottenham Hotspur (…) Memphis accepteerde m’n mening, maar zei: ‘ik ga het gewoon proberen en ben ervan overtuigd dat ik daar kan slagen’.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.