PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Toon Gerbrands nodigt Max Verstappen uit bij PSV

Max Verstappen heeft afgelopen zondag op een fenomenale manier van zich laten horen horen. Tijdens de Grandprix van Brazilie eindigde hij op een derde plaats na een reeks van magistrale inhaalacties. Toon Gerbrands nodigt de coureur nu uit via Twitter.

“Hij heeft een geweldige prestatie geleverd”, aldus de algemeen directeur van de Eindhovenaren. Het is algemeen bekend dat de negentienjarige snelheidsduivel een groot liefhebber van PSV is. Gerbrands nodigt hem in zijn wekelijkse videocolumn op het Twitter-account uit om een keer een wedstrijd in het Philips Stadion bij te wonen en noemt het ‘alleen maar mooi’dat de club zulke succesvolle sporters tot haar aanhang mag rekenen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.