PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Joshua Brenet wil met ‘Ajax-bondscoach’ Blind praten

Een jaar geleden gaf Joshua Brenet aan dat bondscoach Danny Blind spelers van Ajax makkelijker selecteerde dan die van andere ploegen. Nu is hij opgeroepen voor Oranje als vervanger van de geblesseerde Rick Karsdorp.

Hij wil in een gesprek met de bondscoach de luchten klaren. “Ik ga zeggen dat ik een open iemand ben en dat dat toen op mijn hart lag”, vertelt Brenet in gesprek met De Telegraaf. “En ik ga zeggen dat het voor mij uit de wereld is en dat ik heel blij ben dat ik toch ben opgeroepen ondanks wat ik toen heb gezegd.”

“Ik vind het goed dat de bondscoach niet naar zulke dingen omkijkt en zijn keuzes op het voetbal baseert.” De uitnodiging voor Oranje, dat tegen België en Luxemburg aantreedt, is een droom voor Brenet. “Als jongetje zag ik Wesley Sneijder al op tv schitteren in het Nederlands elftal en nu mag ik samen met hem op het veld staan”, glundert de 22-jarige PSV’er.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.