PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jeremain Lens naar Fenerbahce

Jeremain Lens zet zijn carriere voort bij het Turkse Fenerbahce. Hij wordt voor een seizoen gehuurd van Sunderland waar hij niet aan spelen toekwam.

Tegenover FOX zegt hij: “Dinsdag onderga ik de medische keuring. Ik verwacht daar geen problemen. Ik heb er zin in. Het is een mooie transfer. Fenerbahçe is een prachtige club en een goede uitdaging”, zegt de aanvaller, die weer met Advocaat te maken krijgt. “Ik heb een goede band met Dick, maar hij kent ook mijn kwaliteiten. Het is niet zo dat hij me een vriendendienst bewijst.”

“Dit is misschien met het oog op Oranje ook weer een goede stap”, luidt het vervolg. “Ik ga bij Fenerbahçe als het goed is meer speelminuten krijgen. Ik vond het niet vreemd dat ik de laatste paar keer ontbrak in de selecties (van Danny Blind, red.). Het was begrijpelijk, omdat ik niet speelde.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.