‘PSV ziet af van dure Ramselaar, pijlen nu op Siem de Jong’

PSV wacht op de plannen die Newcastle United heeft met Siem de Jong. De Eindhovenaren willen de middenvelder graag voor een seizoen huren en wachten nu op een antwoord van de clubleiding. Dit weet de Telegraaf te melden. De komst van Bart Ramselaar is volgens technische manager Marcel Brands van de baan. Hij is te duur.

Brands zegt verder in de Telegraaf: “De bedragen die FC Utrecht heeft genoemd zijn voor ons niet reëel. In Nederland kunnen wij eigenlijk geen spelers meer halen.” Ondertussen blijft Oleksandr Zinchenko van Manchester City ook in beeld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.