PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Pablo Rosario tekent contract tot 2020 bij PSV

PSV heeft zich definitief versterkt met de 19-jarige middenvelder Pablo Rosario. Hij komt over van Almere City en tekent een contract voor vier seizoenen. Dit melden de Eindhovenaren via haar digitale huis.

Deze maand was Rosario evenals clubgenoten Steven Bergwijn, Yanick van Osch, Jurich Carolina, Kenneth Paal, Laros Duarte en Sam Lammers actief op het EK O19. Daar stond hij ieder duel van Oranje in de basis. Tijdens het toernooi kwam de toen nog aanstaande overstap naar PSV al even ter sprake. “Toen er berichten in de media over verschenen, zeiden die jongens gelijk dat ik naar PSV moest komen”, vertelt Rosario bij PSV TV. “Het is leuk dat ik meteen een paar jongens ken. Ik ben ook heel blij dat ik de stap heb gemaakt. Dit is een mooie en grote stap, maar ik wil deze uitdaging graag aangaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.