PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Veel interesse voor Luuk de Jong’

PSV wil graag het contract met haar aanvoerder Luuk de Jong vertrekken maar er is veel interesse voor hem. Dat weet ook zijn zaakwaarnemer Louis Laros te melden. “Er was altijd al belangstelling voor Luuk, dat is nu niet anders”

In een onderhoud met Voetbal International geeft Laros aan dat het de bedoeling was van De Jong om zich na een mislukt avontuur bij Borussia Mönchengladbach bij PSV weer in de kijker te spelen. “Dat is gelukt. Het is mooi dat wat je voor ogen hebt ook uitkomt. Ook door zijn optredens in de Champions League en zijn goals in Oranje is het logisch dat je weer onder de aandacht komt van clubs in het buitenland.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.