PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV moet zes miljoen euro betalen voor Portugese aanvaller’

PSV moet met zes miljoen euro over de brug komen om Bruma van Galatasaray los te weken. Dit weet de Turkse krant Milliyet te melden. PSV zou eerder een bod hebben gedaan van vier miljoen euro, maar dit was niet toereikend.

Bruma zou ondanks een tot 2018 doorlopend contract willen vertrekken bij Galatasaray. Hij kwam vorig seizoen op huurbasis voor Real Sociedad tot drie doelpunten in 31 wedstrijden, maar de optie tot koop van 7,5 miljoen euro werd niet gelicht. Sevilla, AS Monaco en FC Porto zouden ook interesse hebben in Bruma.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.