Voorbeschouwing Duitsland – Italië

Een titanenstrijd staat ons te wachten op zaterdag met deze wedstrijd tussen Duitsland en Italië. Het is bijna jammer dat we deze wedstrijd al in de kwartfinale zien, maar zo aan het eind van het toernooi is het nou eenmaal niet anders.

Duitslands rit naar de kwartfinales
De Duitsers lieten geen geweldig spel zien tijdens de groepsfase, maar tegen Slowakije (3-0) kregen we eindelijk een mooie pot voetbal te zien. De aanvallen waren steeds prachtig om te zien en zette de Slowaakse verdediging goed onder druk. Dat wordt tegen het defensieve spel van de Italianen natuurlijk wel wat anders, want die zijn wel wat gewend.

Het is even afwachten wat trainer Low gaat doen met zijn Duitse aanvallers. Tegen Slowakije wist Julian Draxler de show aardig te stelen en wie weet krijgen we dat weer te zien. De verdediging van Duitsland staat ook als een huis met nog geen enkel tegendoelpunt. Het zal nog een flinke kluif worden voor de Italiaanse aanvallers om voorbij Neuer te komen.

Italië speelt beter dan verwacht
De glorietijd van het Italiaanse voetbal ligt al ver achter ons, maar op dit EK zien we toch weer wat van het Italië van weleer. De wedstrijden worden niet altijd even consistent gespeeld, maar het resultaat is er wel altijd. Dat is ook wat we van Italianen gewend zijn met last-minute doelpunten.

Tegen Spanje heerste Italië over het veld en wisten speelden ze op een heel ander niveau dan de Spanjaarden. Deze keer tegen de Duitsers wordt het wat anders, want die laten zich niet zo makkelijk uit het toernooi zetten.

Een gokje wagen?
Heb je al eens een gokje willen wagen dit EK, maar nog niet aan toe gekomen? Dan is dit het moment want deze teams zijn zo aan elkaar gewaagd dat de bookmakers het ook niet meer weten. De odds zijn lekker hoog dus je kan prima een keer inzetten. Vergeet niet nog even een wed bonus te pakken voor je inzet. Dan kan je meteen profiteren van de aanbiedingen van de bookmakers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.