PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Clubicoon van PSV tekent nieuw contract voor vijf seizoenen

Willy van der Kuijlen heeft een nieuw contract bij PSV getekend dat hem langer als scout houdt. Hij is nu voor de komende vijf seizoenen nog actief voor de Eindhovenaren. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Technisch manager Marcel Brands meldt daarbij dat Van der Kuijlen, die de bijnaam Skiete Willy verwierf, het grootste clubicoon van PSV is. Brands benadrukt donderdag dat PSV er trots op is dat de voormalige spits voor de club werkzaam is en blijft en stelt dat hij als jeugdscout nog steeds waarde heeft voor PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.