PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV niet bereid om acht miljoen te betalen voor Hakim Ziyech’

Hakim Ziyech is hot op de transfermarkt. Hoewel technisch manager van PSV, Marcel Brands, zegt niet geinteresseerd te zijn in de sterspeler van Twente is er wel geinformeerd naar zijn vraagprijs. De Tukkers willen minimaal acht miljoen euro voor de spelmaker.

PSV wil dit bedrag niet betalen voor een speler uit de Eredivisie. Bovendien kan Ziyech in het buitenland een veelvoud verdienen van wat hij in Nederland opstrijkt. Drie Premier League-clubs hebben zich gemeld, waarvan Middlesbrough er een van is. Ook van de interesse van Swansea City wordt melding gemaakt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.