PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Vincent Janssen was in Londen voor gesprek met Tottenham Hotspur’

Vincent Janssen heeft met zijn zaakwaarnemer een gesprek gehad met Tottenham Hotspur. Hij moet daar vooral de back-up worden van Harry Kane. Hij werd afgelopen seizoen topscorer in de Premier League met 25 goals.

Tottenham heeft de financiële daadkracht om aan de vraagprijs van vijftien miljoen euro te voldoen, waardoor AZ mogelijk niet gaat wachten op de interesse van andere clubs en Janssen gewoon voor de hoofdprijs van de hand gaat doen. Volgens FOX Sports is er nog geen bod ontvangen uit Londen, maar is Tottenham wel de enige officieel geïnteresseerde club in Janssen.

Volgens de Telegraaf kan Janssen bij Spurs een jaarssalaris van drie miljoen euro verdienen. Naast Janssen is ook Shane Long in beeld als back-up van Kane.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.