PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV meldt zich bij FC Twente voor Hakim Ziyech’

PSV heeft zich bij FC Twente gemeld voor Hakim Ziyech. De Eindhovenaren hebben geinformeerd naar de vraagprijs die de Tukkers voor hem vragen. De concurrentie is wel groot voor de landskampioen. Diverse grote Europese clubs zijn ook in hem geinteresseerd.

De 23-jarige Ziyech ontpopte zich afgelopen seizoen tot de grote man in Enschede. Hij scoorde zeventien keer in een moeizaam jaar, dat omgeven was van ellende voor FC Twente. Bovendien gaf hij nog eens tien assists op teamgenoten en daarmee groeide hij uit tot één van de meest waardevolle spelers op de Nederlandse velden. PSV ziet zijn komst wel zitten, mede door de onzekerheid rond Marco van Ginkel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.