PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV geinteresseerd in Jordan Lukaku’

PSV is geinteresseerd in vleugelback Jordan Lukaku (21). Hij is het broertje van Romelu Lukaku, die zijn goals voor het Engelse Everton maakt. Hij moet de opvolger worden van Jetro Willems, die wellicht vertrekt bij de Eindhovenaren.

Waar Lukaku Jr bij het Belgische KV Oostende afgelopen seizoen zijn geld verdiende, lijkt hij door grote clubs in de gaten te worden gehouden. Ook landskampioen PSV heeft een scout afgezonden voor Lukaku Jr. Waar er snel vele clubs op de back azen, vondt PSV scout John de Jong dat Lukaku Jr een perfecte vervanger kan worden voor een eventueel vertrekkende Willems.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.