PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Loodzware Champions League-loting dreigt voor PSV

Vorig seizoen was PSV nog groepshoofd in de Champions League maar dit jaar lijkt het anders te worden. Door de verslechterde positie van Nederland op de UEFA-coëfficiëntenlijst en het eigen coëfficiënt dreigt in het slechtste scenario een plek in Pot 4.

Vorig seizoen waren de Eindhovenaren nog geplaatst omdat Nederland bij de beste acht landen van Europa hoorde, en Barcelona zowel titelhouder als kampioen van Spanje was. Nu zijn alleen kampioenen van de bovenste zeven landen geplaatst, omdat Real Madrid zaterdag het miljoenenbal won en in eigen land de titel aan Barça moest laten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.