‘PSV of Feyenoord wil zich versterken met Mbark Boussoufa’

Mbark Boussoufa heeft naar verluidt contact gehad met een topclub uit Nederland. Het gaat waarschijnlijk niet om Ajax, waar hij in het verleden voor speelde. Momenteel maakt hij zijn minuten voor AA Gent.

Zien we hem nog een keer terug in Amsterdam? “Ik denk het niet, met alle respect voor Ajax. Ik heb niet echt contact met zo’n club gehad of wat dan ook”, zegt de Marokkaanse Nederlander, die in het verleden wel als jeugdspeler in Amsterdam speelde, tegenover journalist Anouar Amrani.

“Er is wel contact geweest met iemand uit de Eredivisie, de top-drie. Dat was onlangs. Maar goed, we zijn nu hier voor de nationale ploeg. Niet voor de toekomst. Binnenkort hoor je wel wat er met mij gaat gebeuren”, besluit Boussoufa, die dus contact kan hebben met Ajax, PSV of Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.