PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

BREAKING: ‘FC Twente degradeert naar de Jupiler League’

FC Twente zal om 17.00uur een persconferentie geven waar het zal meedelen dat het degradeert naar de Jupiler League. Dit weet NPO Radio 1-journalist Joost Bakker via twitter althans te melden. RTL schrijft dat de KNVB het lot zal bezegelen van de voetbalclub die jaren een enorm gat in de hand had.

Persvoorlichter Hans van Kastel laat in een tegenreactie weten dat de KNVB om 17.00 uur met een bericht van de licentiecommissie komt dat FC Twente betreft.

“We gaan nu niet in op het nieuws dat nu rondgaat”, voegt hij eraan toe. FC Twente laat zelf weten dat de club eerst nog contact zal hebben met de KNVB en dat daarna pas duidelijkheid komt. Het is dus onzeker hoe de stand van zaken precies is. TC Tubantia roept in herinnering dat de club eigenlijk anderhalve week geleden al duidelijkheid had moeten krijgen over het wel of niet behouden van de proflicentie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.