PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Besiktas vloog naar Nederland om te praten met Arjen Robben’

Vorig jaar toonde Besiktas al belangstelling voor Arjen Robben en het lijkt dat de Turken hem nog niet vergeten zijn. Het schijnt dat bestuurslid Erdal Torunogullari in maart naar Nederland is afgereisd om met Robben en diens vader annex zaakwaarnemer Hans te praten. Dit weet het medium Fanatik te melden.

Torunogullari zit al langer achter de 32-jarige Robben aan, want ruim een jaar geleden liet hij in de Turkse media weten dat hij Robben in Duitsland had opgezocht om het over een transfer te hebben. “Ik volg de Süper Lig ook af en toe, maar ik heb geen plannen om in Turkije te gaan voetballen. Toch bedankt voor het aanbod”, zo werd Robben toen zelf geciteerd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.