PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Hakim Ziyech sluit binnenlandse transfer niet uit

Hakim Ziyech is bij FC Twente bezig aan zijn laatste week als speler. Waar hij zijn carriere voortzet is nog niet bekend. Een vertrek naar het buitenland lijkt het meest voor de hand te liggen, maar ook een binnenlandse transfer sluit hij niet uit.

“Ik laat het op me afkomen. Als er wat moois komt zie ik het wel, of dat nou in het binnenland of buitenland is. Ik hou me er tot die tijd niet mee bezig”, vertelt Ziyech voor de camera van FOX Sports. Als het tot een binnenlandse transfer komt, dan lijken alleen Ajax, PSV en Feyenoord in aanmerking te komen voor de middenvelder.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.