Feyenoorder spreekt voorkeur uit: ‘Ik gun het PSV meer dan Ajax’

Eljero Elia ziet liever PSV kampioen worden dan Ajax. Tijdens het WK van 2010 waren Frank de Boer en Philip Cocu assistent-trainers van Oranje. Daar waar Elia ook deel van uitmaakte. Elia sprak destijds vooral met Cocu.

“Daarom hoop ik dat PSV kampioen wordt. De Boer was natuurlijk ook assistent bij Oranje, maar ik gun het Cocu gewoon meer”, vertelt hij aan Metro. “Het is een betere ploeg dan Ajax en ze hebben mooie dingen laten zien in de Champions League. Bovendien zijn Jetro Willems en Jeffrey Bruma vrienden van me. Ik heb meer met PSV dan met Ajax.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.