‘PSV en Ajax gaan de strijd aan om handtekening van Vincent Janssen’

Vincent Janssen is momenteel op schot in de Nederlandse Eredivisie. Afgelopen weekend scoorde hij maar liefst vier keer in het duel met PEC Zwolle. Hij lijkt dan ook onhoudbaar te zijn voor AZ. Ajax en PSV zouden dan ook geinteresseerd in hem zijn geraakt. Dit weet de Telegraaf te melden.

‘Bij Ajax en PSV is de kersverse international eerste keus om Arek Milik of Luuk de Jong bij een eventueel vertrek op te volgen’, schrijft de krant. Janssen heeft bij AZ nog een contract tot medio 2019. “Vincent wordt steeds beter, completer en gaat steeds meer scoren. Ik hoop dat hij te houden is, maar meer dan hoop is het niet. We weten immers allemaal hoe het werkt in het voetbal…”, zegt zijn trainer John van den Brom.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer