‘Ajax krijgt het zwaarder dan PSV’

Joel Veltman denkt dat Ajax het zwaarder krijgt in de kampioenstrijd dan PSV. Met nog vier speelronden te gaan hebben de Amsterdammers een voorsprong van twee punten op de ploeg uit Eindhoven.

“Veel mensen zeggen dat wij in de titelstrijd een makkelijker programma hebben dan PSV. Maar ik denk dat wij ook nog wel een aardig programma hebben als je de resterende wedstrijden ziet. Zo komt FC Utrecht komend weekend op bezoek in de ArenA. Die ploeg doet het dit seizoen gewoon goed”, aldus Veltman op de website van Ajax.

“Daarna gaan we op bezoek in sc Heerenveen. In het Abe Lenstra Stadion vallen vrijwel altijd veel doelpunten. En vervolgens krijgen we dan nog FC Twente-thuis en De Graafschap-uit. Als je dat schema vergelijkt met dat van PSV, dan denk ik dat wij misschien wel een lastiger programma hebben in de laatste vier wedstrijden.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer