‘AC Milan wil elftal gaan bouwen rondom PSV-middenvelder’

AC Milan wil zich volgend seizoen gaan versterken met Davy Propper. De middenvelder die in de zomer van Vitesse naar PSV verkaste maakt momenteel furore in de Eredivsie. In Italie wordt hij zelfs al vergeleken met Ivan Rakitic. PSV zou mogen uitkijken naar een niet te weiegeren bod van AC Milan.

Het medium Calciomercato weet te melden dat Milan zijn gehele elftal rond Pröpper wil bouwen. De interesse lijkt dus alleszins serieus, des te meer omdat het medium wéét dat Pröpper heeft gezegd dat hij nog wel een jaartje, of een aantal jaar, in Nederland wil blijven … Milan zou echter een financieel bijzonder aantrekkelijk aanbod voor hem in petto hebben.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer