‘PSV op de tribune voor Anderlecht-speler Andy Najar’

Scouts van PSV zaten afgelopen zondag op de tribune tijdens Anderlecht – Genk. Dit deden ze om de verrichtigingen van Andy Najar te bekijken. Ook scouts van clubs uit Duitsland en Engeland waren voor hem aanwezig.

Anderlecht Online weet dat Najar tijdens de wedstrijd tegen Racing Genk in het oog werd gehouden. Zowel PSV, Bayer Leverkusen als Tottenham Hotspur maakte een rapport over de Hondurese international, die ondertussen meer dan honderd wedstrijden op zijn naam heeft staan voor Anderlecht. Najar speelde een verdienstelijke wedstrijd op de rechtsback, de kans bestaat dus dat PSV nog eens terugkomt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.