PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil minimaal 15 miljoen voor Hector Moreno’

Mocht Hector Moreno deze zomer bij PSV willen vertrekken dan eist de clubs een transfersom van maar liefst 15 miljoen euro voor hem. Dit weet zijn Zaakwaarnemer Mino Raiol in het Italiaanse Gazzetta dello Sport te melden.

Hij zou de verdediger hebben aangeboden bij Juventus. “Hij zou goed bij Juventus passen. Hij heeft de afgelopen periode enorme stappen gemaakt. Maar Juventus zal wel in de buidel moeten grijpen. PSV is een rijke club en verlangt minimaal 15 miljoen euro. Houd trouwens ook Jeffrey Bruma in de gaten, zijn defensieve partner bij PSV. Hij is geen client van mij, maar hij is enorm gegroeid.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.