PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV en QPR tonen interesse in verdediger van Sparta’

Denzel Dumfries heeft over belangstelling niet te klagen. De 19-jarige verdediger van Sparta kan namelijk rekenen op interesse van PSV en het Engelse Queens Park Rangers. Ook FC Utrecht is in de markt voor hem.

Sinds september heeft Dumfries een vaste basisplaats in het elftal van Alex Pastoor en hierin presteert hij uitstekend. Zo zijn scouts van PSV en FC Utrecht onder de indruk van de verdediger van Sparta. PSV trok in het verleden al een jonge vleugelverdediger aan van Sparta, in 2011 werd Jetro Willems overgenomen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.