‘Guus Hiddink gaat aan de slag als trainer van Chelsea’

Mateja Kezman weet het zeker. Guus Hiddink volgt Jose Mourinho op als trainer van Chelsea. Gisteren meldde de Daily Mirror al dat hij de belangrijkste kandidaat is om het stokje over te nemen van flamboyante Portugees.

De Serviër Kezman, die in het seizoen 2004/05 voor Chelsea uitkwam en daarvoor met Hiddink samenwerkte bij PSV, claimt in gesprek met Index dat hij contact gehad heeft met de coach. “Ik weet niet of het officieel is bevestigd, maar Hiddink heeft me net zelf verteld dat hij de nieuwe coach wordt”, zei Kezman. Hij denkt dat Hiddink de boel weer op de rails kan krijgen in Londen: “Hiddink is een topexpert en een geweldige psycholoog. Ik ben ervan overtuigd dat Chelsea onder hem weer gaat winnen.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer