PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Depay tegen Van Persie: ‘Spelen grote jongens bij Fenerbahçe?’

Bij Oranje hadden Memphis Depay en Robin van Persie onlangs ruzie. Voetbal International denkt te weten hoe dit is gekomen. Het gebeurde volgens het weekblad bij de laatste training voordat de selectie af zou reizen naar Astana voor het duel met Kazachstan.

Depay kon op die training de bal breed leggen zodat Van Persie makkelijk de bal kon binnenschieten. De aanvaller koos voor een moeilijkere optie door een hakbal te geven op Jairo Riedewald. De kans ging verloren en Van Persie begon een discussie met Depay.

“Volgens ingewijden vraagt Van Persie of Memphis misschien denkt een grote jongen te zijn, waarop de jongeling retourneert met de vraag of grote jongens bij Fenerbahçe spelen… Blind grijpt in. ‘Ben je weer bezig?’, zegt hij tegen Van Persie”, zo luidt de tekst in het blad.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.