PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Manchester City wil zich versterken met PSV-aanvaller’

Gaston Pereiro mag zich in de belangstelling heugen van Manchester City. De aanvaller van PSV ontwikkeld zich in Eindhoven uitstekend en dit is ook de Engelse grootmacht opgevallen. Het medium The Manchester Evening News weet te melden dat een delegatie aanwezig was bij de wedstrijd tussen PSV en CSKA.

Pereiro staat al sinds februari op het lijstje van Manchester City, toen hij meedeed aan het WK voor spelers onder de twintig. PSV was toen echter daadkrachtiger en nam de aanvaller over van het Uruguayaanse Nacional. Hij scoorde vooralsnog vijf keer in vijftien wedstrijden, waaronder twee keer tegen rivaal Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.