PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Fenerbahce bereikt akkoord met Arjen Robben’

Arjen Robben maakt mogelijk de komende transferwindow de overstap naar Turkije. Volgens de krant Haberturk is hij namelijk onderweg naar Fenerbahce.

Volgens Haberturk heeft Robben al een akkoord bereikt met Fenerbahçe, in het diepste geheim. Afgelopen zomer probeerde Fenerbahçe al om Robben naar Turkije te halen, maar Bayern München wilde hem niet laten gaan. Nu is Robben opnieuw geblesseerd geraakt tijdens de interlanderperiode met Oranje, en de Duitse club zou nu twijfelen over Robben. Bayern zou twijfelen of Robben het hoogste niveau nog wel aan kan door de vele blessures.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.