PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

TIP: Ben jij een echte PSV’er? Dan moet je dit echt checken!

Ben jij helemaal gek op PSV en wil je kans maken op een wedstrijdshirt van jouw cluppie? Volg je trots dan snel op Facebook.com/PSVRSS en zorg dat je bij de volgers zit! Het shirt zal dan onder de eerste 2000 volgers worden verloot!!! PSVRSS zoekt dagelijks de meest relevante PSV-nieuwtjes voor je bij elkaar. Absolute aanrader dus als je van PSV houdt! LIKE of RETWEET dit ook en laat je vrienden het ook volgen! Want als we voor het einde van de maand 2500 LIKERS weten te bereiken, dan verloten we geen één maar twee shirts tegelijk!!!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.