PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV ziet Zakaria Bakkali transfervrij vertrekken naar Spanje’

Zakaria Bakkali zal PSV op korte termijn transfervrij gaan verlaten. Volgens de Telegraaf rond hij binnenkort een transfer af naar het Spaanse Valencia. Daar zal een langdurig contract gaan ondertekenen.

Daarmee komt er een einde aan de slepende affaire rond de aanvaller van PSV. Bijna twee jaar geleden maakte Bakkali, op zeventienjarige leeftijd, een uitstekende indruk in het eerste elftal van de club uit de Lichtstad. Dat niveau wist hij echter niet vast te houden en contractbesprekingen liepen op niets uit. Bakkali zou de club bij de eerstvolgende mogelijkheid gaan verlaten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.