PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Davy Propper vertrekt naar PSV Eindhoven’

De toekomst van Davy Propper lijkt in Eindhoven te liggen. PSV wil hem namelijk graag overnemen van Vitesse, ook wanneer Georginio Wijnaldum nog niet is verkocht. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. De verkoop van een andere middenvelder zou ook volstaan voor een transfer.

De Eindhovenaren hopen deze zomer namelijk afscheid te nemen van Oscar Hiljemark en Marcel Ritzmaier. Eerstgenoemde speelt momenteel met Zweden onder 21 op het EK en zou voor ongeveer twee miljoen euro mogen vertrekken bij de Nederlandse topclub. Voor Ritzmaier heeft PSV een transfersom van één miljoen euro in gedachten.

Propper moet een bedrag van tussen de vier á vijf miljoen euro kosten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.