PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV hoopt deze week transfer van 23-jarige Fransman af te ronden’

PSV hoopt deze week de transfer van de 23-jarige verdediger Nicolas Isimat-Mirin af te ronden. Zowel PSV als Monaco hebben een akkoord bereikt over een transfer en de komst lijkt zo goed als beklonken.

De Franse verdediger speelde vorig seizoen al op huurbasis voor PSV en kwam tot vijftien competitiewedstrijden, waarvan tien als basisspeler. De 23-jarige Fransman groeide in Eindhoven uit tot een publiekslieveling en Phillip Cocu wil hem graag voor zijn selectie behouden. Over een nieuwe verhuurperiode schijnt nooit te zijn gesproken; het is altijd de bedoeling geweest om Isimat-Mirin te kopen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.